top of page

TinyTask voor bedrijven

Organisaties doen steeds meer om hun mensen betrokken, bevlogen en gelukkig te maken. Dit is cruciaal om goede mensen te laten groeien en aan je te binden. Ook willen organisaties regelmatig cultuuromslagen bewerkstelligen. Elk jaar worden vele seminars en trainingen georganiseerd om employee engagement en culture change te bereiken. Zulke evenementen kunnen op het moment zelf veel buzz veroorzaken, maar na afloop gaan de meeste mensen weer op de oude voet verder. Om echt impact te maken moeten de nieuwe gewoontes in de dagelijkse praktijk worden gebracht.

Dit is waar Tinytask in uitblinkt. Medewerkers krijgen met Tinytask een maand lang elke dag een opdracht die ze gemakkelijk tussendoor kunnen doen – op het werk of thuis. Door principes meteen in de praktijk te brengen blijven ze veel beter opgenomen. Teams kunnen in het wekelijkse overleg hun ervaringen met Tinytask bespreken voor nog meer impact.

Naast de kalender bieden we ook andere diensten en middelen aan om Tinytask een succes in te maken in de organisatie. Zo kunnen we een kick-off evenement organiseren met een inspirerende lezing van een expert. We kunnen posters, een nieuwsbrief of een banner ontwerpen om het programma meer zichtbaarheid te geven. En onze onderzoekers kunnen een voor en nameting uitvoeren om de impact op de organisatie vast te stellen.

Cases

16. Unilever.jpeg
Unilever
Creativiteit
18. Tu Delft.jpeg
TU Delft
Werk-Privé balans
17. Belastingdienst 2.jpg
Belastingdienst 
Geluk
bottom of page